Doma v Chorvátsku
VYHĽADÁVANIE
 aa
 Istria
 Kvarner
 Severná Dalmácia
 Stredná Dalmácia
 Južná Dalmácia
UBYTOVANIE
 Hotely
 Apartmàny
 Plavby
 Aktívna dovolenka
 Vilky a domy
 Firemné programy
 Akcie a zľavy
Hľadať
POŽIADAVKA
Zašlite Vašu
požiadavku
OBJEDNÁVKA
Zašlite Vašu
objednávku
NEWSLETTER
Zaregistrujte sa pre zasielanie noviniek
Odoslať
POČASIE
Facebook
Myway-fb
My Way
Travel
& More
Aktívna dovolenka
Krajina:
Stredná Dalmácia
Názov produktu:
Škola jachtingu 2016
Číslo produktu:
403
Miesto:
Murter
Krátky popis produktu / lokality:
Skvelý tip na krátky a intenzívny športový zážitok pre milovníkov plavieb. Počas pobytu sa účastníci jachtárskeho tréningu pod vedením skúsených inštruktorov zoznámia so základmi plachtenia, prácou s lanami a plachtami, ovládaním plachetnice, základnými manévrami, základmi navigácie. Každý účastník získa diplom - potvrdenie o absolvovaní výcviku. 7 denný výcvik (min.) je možné ukončiť skúškami a získaním licencie na vedenie malého plavidla. Kurzy pre individuálnych záujemcov začínajú každú sobotu.
Popis a vybavenie:
Tento kurz vás naučí, ako sa stať „platným“ členom posádky. Denný program počas kurzu je rozdelený na rannú teoretickú prípravu v báze, ktorá pokračuje počas dňa praktickým výcvikom na mori na 10 m plachetniciach s inštruktorom. Naučíte sa okrem iného ako narábať s plachtami, lanami, základné manévre s jachtou, obraty a kotevné manévre. Na jachte sú úlohy podelené na jednotlivé pozície, ktoré si posádka počas dňa strieda. Účastníci sú ubytovaní v báze v komfortnom aparthoteli s bazénom a možnosťou stravovania (ubytovanie a strava nie je v cene), resp. v súkromných apartmánoch (dobrá varianta ak ste pricestovali s rodinou, či priateľmi nejachtármi). Večer je voľno, v báze vládne uvoľnená atmosféra, čaká na vás množstvo nových priateľov so spoločnými záujmami.
Naše hodnotenie:
Náš tip:

Kurzu sa môžete zúčastniť individuálne, budete zaradený do medzinárodnej 4-5 člennej posádky s inštruktorom. Získajte nových sailing priateľov z celej Európy!
Skombinujte rodinný dovolenkový pobyt so základným kurzom. Pre vašu rodinu a pre vás zabezpečíme kvalitné ubytovanie v niektorom z našich apartmánov v blízkosti bázy a pláží. Po skončení dennej výuky a tréningu (ca po 16, 30 hod. ) sa možete opäť venovať vašim najbližším.

Skúšky na získanie licencie vodcu malého plavidla nie sú súčasťou kurzu. Skúšky je možné absolvovať počas kurzu, resp. v sobotu priamo v báze akadémie, alebo na miestnom kapitanáte (za doplatok na mieste cca 120.- €). Príprava na skúšky je súčasťou programu kurzov pre pokročilých – ADVANCED kurzov (Cruising a Sailing skills).*
Po skončení kurzu absolventi získavajú certifikát o naplávaných míľach a absolvovaní kurzu.


Cenník

Termín v období:
01. 07. 2016 - 30. 08. 2016
MyWay s.r.o., Mierová 179, 821 05 Bratislava, tel.: +421-2-4363 6692-3 • tel./fax: +421 2 43636691 • e-mail: myway@myway.sk
Člen British Chamber of Commerce in SR a Slovenskej asociácie cestovných kancelárií

Cestovná kancelária je poistená voči úpadku CK podľa Zákona 281/ 2011 v poisťovni UNION a.s. č PZ 2061243 do výšky 10 000 €.

Informácia o ochrane osobných údajov
4 companies
My Way
SACKA
British chamber of commerce in the Slovak republic
Na úvod